.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Hm zajímavá diskuze o stokrát probíraném problému... Protože se momentálně nevyskytuji v USA nebo UK kloním se na stranu warezu. Proč? Protože v Gamestopu či Amazonu hra stojí kolem 45 dolárků a jen jako obsluha v kavárně si člověk přijde na 5 babek a dýška. V ČR je cena 1099 Kč a hodinová odměna za brigádu v centru Prahy je 60 - 80 Kč.
Musí se přihlédnout i k fungujícímu systému půjčoven a snadnějšímu a hlavně fungujícímu systému mikrotransakcí za AC nebo DLC. Právě systém půjčoven začíná distributorům dělat větší vrásky než warez(na ten můžou aspoň nadávat, ale půjčovny jsou zcela legální). Proto přišli se systémem DLC, jak vytáhnout z těch, co mají originálku z druhé ruky další chechtáky...

A upřímně lituju těch co si v EU koupí originálku s lokalizací a bez předchozího vyzkoušení. Darem jsem obdržel lokalizovaný Dragon Age. Jak jsem uviděl Vířivec silně jsem znejistěl. Když mužskému avataru hra po 16x řekla ženským rodem, následoval uninstall. Proto chápu warezáky, kteří se nedokáží dívat RNK(NCR), protože nikdo taky neříká SSA(USA).
Kontaktní údaje