.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: smejki
Text: každý v té hře hledáme něco jiného
ty - \"hnusná grafika zase, animace, vtip žádnej, nic stylovýho, lidi choděj jak kdyby měli nasráno v gatích. když jen ňáký lamě střílim z metru do hlavy ránu za ránou a on si to dál šije do mě bez tiku v oku, nápis \"zlomená hlava\" mě moc neošálil\"

já - \"Svět a jeho koncept je stejně hluboký avšak zase o kousínek komplexnější. Oproti Falloutu 2 však rozhodně vyniká mnohem lepší soudržností světa a decentnějším humorem. Komplexnost světa a množství cest, jimiž po něm můžete kráčet narůstají tak obludných rozměrů... NPC a rozhovory jsou vedle funkčního světa jednoznačně hlavní a nesilnější devizou této hry. Každá alespoň trochu důležitá postava má nějakou povahu, psychologický profil, podle něhož jedná.\"

A jestli mi chceš tvrdit, že celou dobu jen píšu negativa a pak vysolím devítku, tak se nauč číst. Jediné, co jsem strhal je grafika a soubojový systém. A to jsou u mě věci druho a třetiřadé.

Ano, vychytané souboje a dorbou grafiku najdeš u DA a Mass Effectu, klidně si u nich zůstaň, mně se taky líbí. Já tu mám navrch ještě FNV ::yepeekeeyay!
Kontaktní údaje