.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kein
Text: jax: Jaxi, Jaxi....Kde začít...už vím...

v první řadě si uvědom, co je to krádež: cituji \"přisvojení si cizí věci zmocněním a způsobení tím škody nikoliv nepatrné, nebo spáchání činu vloupáním \"

Jak sis určitě všiml tak v českém zákoně ten takzvaný \"warez\" krádeží není, stejně tak jako kdekoliv jinde. Není jí jednoduše proto, jelikož se nejedná o krádež. Hned ti vysvětlím proč. Při stahování \"warezu\" nepůsobím nikomu žádný druh škody. A nepůsobím, nikomu žádný druh škody proto, jelikož jednoduše nelze nijak určit nebo s určitostí říci, zdali bych si hru doopravdy koupil, či nikoliv ( koneckonců o tom za jakých okolností bych si hru koupil jsem psal výše, tudíž se to jen nyní potvrzuje).

Žádná škoda + žádná krádež = smutný Jax

Také se nejdená o nakládání s kradenou věcí, jelikož \"warez\" má počátek vždy v originální koupené hře. Tudíž se nejdená o hru kradenou.

Warez může mít a také má pouze morální ohodnocení v tom smyslu, že: \"hraju něco zadarmo a ostatní za to platí a ještě to nemají exkluzivně\" Porušení autorských práv se dopouští pouze tzv \"uploader\", navíc i to je právně napadnutelné, ale to už jde mimo stahovače.

A jaxi...Já nikdy nebyl žádnej dobrák. 8-*

Teď k tvému příspěvku ve zkratce:

\"ale prosímtě... když ti za to ty hry tolik nestojí, tak proč je tedy vůbec hraješ warez\"
-->Warez hry hraji jen ty které mi nestojí za aktuálni tržní cenu. Myslím, že jsem to napsal dost jasně. A hry se hrají obecně proto, že je to druh zábavy, to ale každý ví ne? Tedy krom tebe, pokud se na to ptáš.

\"nevěřím ti ani hovno to, že bys všechny ty hry, hned jak si je vyzkoušíš smazal jen proto, že ti za ně je lito vysolit prachy, protože \"nejsou hodny\"\"
-->To jsem nidky neřek a nedělám

\"to, že to kradeš jen proto, že se ti za to nechce dávat ty peníze je pochopitelný, ale pořád stejně neomluvitelný\"
-->To jsem také nikdy neřekl a právě tvrdil jsem opak.
Kontaktní údaje