.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kein
Text: knedlik: Nepleť hrušky s jabkama. Elektřina, jídlo apod. někomu patří a nedá se sehnat jinak než koupí nebo ukradením čili někdo na tom tratí jelikož jak jistě víš jablko se nedá zkopírovat.

Warez se má tak že:
Koupí se origo hra a ta se šíří. Tím, že si tu hru stáhnu nikomu nic nekradu (naopak výrobce dostane svůj podíl za zakoupenou hru), o ušlý zisk také nemůže být řeč viz předchozí příspěvky-> jednoduše co si nevyzkouším to nechci. U aut to mám stejně tak, jenže u těch má každý prodejce tolik slušnosti, že ti zařídí předváděcí jízdu, což u her v mnoha případech není.

Navážu na JaWovu poznámku ohledně Mafia II. Byla to po dlouhé době první hra, kterou jsem si chtěl koupit, demo se mi opravdu líbilo a žil jsem ještě v tom domění, že tam bude vše co bylo slibováno a na co jsem se těšil. Bohužel nebylo a každý kdo se konkrétně o tuto hru zajímá ví jak to sní je a není...Takže zrovna toto přirovnání mi příjde poněkud úsměvné. A je to jen důkaz toho, jak jdou hry ke dnu a warez je nejen ochrana, ale také lék. (Samozřejmě JaWe ty mě znáš a víš o mne vše, ale konkrétně Mafii I mám origo jak českou tak angl. verzi, čím to? Jak je to možné? Nejsou dvě verze stejné hry zbytečné?)

Co tím chci říci, ten kdo si kupuje ať už cokoliv bez toho aby si to vyzkoušel je pro mne osobně idiot, stejně tak jako člověk, který k tomu druhé nutí. Nikdy nepochopím předobjednávky her stejně tak jako čehokoliv jiného s čím nejsem seznámen.

A to, že se tady smejki vzteká, že všichni kradou, jen on ne, je pro mne osobně uklidňující. Anebo to sem si měl taky koupit FUCK3 a být z toho nasrán jako ostatní, jen abych měl ten pocit, že jsem koupil origo a podpořil tak Todda Hownarda v jeho dalším prasopočinu?
Kontaktní údaje