.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Carlos
Text: JaW: Tak tedy doplním jen něco a asi se přátelsky rozejdem. Už to vážně motáme dokola. Docela bych to rád pořešil někde v klídku u piva, ale takhle je to zbytečné.

Tak tedy, podle mého názoru záleží jen a pouze na morálních hodnotách - nepopírám, že jsem zloděj - ukradl jsem GTA:SA stejně jako žvejky v první třídě. Rozdíl je v tom, že s mým morálním kompasem to nijak nepohne. Nemyslím si, že bych někomu podstatně ublížil, vyčíhnu-li si zlevněnou verzi, jelikož to znamená, že o hru stojím, ale nemyslím si, že by měla stát tolik a tolik - můžeš mi říct, že jsem autorům ukradl stejný obnost z kapsy, kolik dělá rozdíl oproti základní ceně. Nepopřu to a nechci. Je mi to jedno - chci dát najevo autorům podporu, že to bylo dobrý, ale ne třeba tolik jako to BG či F:NV, které jsem koupil za plnou cenu. Jasně autorům může být můj pohled u prdele (a nemusí) a v tom jsme na na tom stejně.
Jiné je to v případě, že si hru třeba dohraju - nešířím ji, maximálně nabídnu pohled na ni a doplním, že to byla pirátská verze, že tedy nemusí odpovídat finálnímu produktu, hru smažu a tím pro mě tato \'láska na jednu noc\' hasne. Možná jsem zloděj, ale se mnou to prostě nehne - mám svůj kodex a jím se řídím, podporuju to, co se mi líbí, podle toho, na kolik se cítím že můžu\\chci autorům dát.

Knedlik (00:44): Recenze na knihy jsou přece také běžné, běžně jsou k nahlédnutí části knihy a to minimálně v knihkupectví. Viewegh samozřejmě není rád, že si někdo jeho bichle půjčuje v knihovně, stejně jako studia nejsou ráda, když si stáhnu jejich hry. Princip je naprosto stejný.
Tím chci říct, že primární rozhodnutí jestli budu do autora\\studia sypat učiním podle setkání se s jeho dílem, nicméně mám zároveň zásadu, že za to dílo slepě nezaplatím.
Kontaktní údaje