.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: NeoWorm
Text: K Demoverzím - fungovaly v době DooMa kdy ti do dema strčili pomalu třetinu hry, podle toho dalo dost dobře rozhodnout zda ano či ne, dnes ti tam strčí dvě podřadné featury a půl mise. Pokud vůbec. F3 demo nemá dodnes pokud vím. Ještě jsem slyšel že třeba na steamu nabízejí třeba trial verze, což je vlastně časem omezená plná verze. Jo, to by mohlo být fajn, jenže ouha - ono to začíná ten tříhodinový limit počítat od začátku stahování, nikoliv od prvního spuštění!

JaW> Kein už tě pěknou dobu dost drsně trollí, to poslední byla rudá vlajka do kretý si naběhnul čelem. Ignoruj ho.

K tvé reakci: Většina her je na jedno použití (což je špatně) ale i tak se dá taková hra zahrát víckrát (stejně jako můžeš víckrát kouknout na film, když se ti líbí, koupit DVD atd.), jenže ouha když to za to nestojí tak proč to kurva dělat? Navíc existují hry co dohraješ dřív než si to pomalu uvědomíš (ehm - Mirror Edge se svýma rekordníma 6 hodinama, kamarád to dal za 4,5). Prostě fakt jestli si to dohrál nebo ne je úplně irelevantní a tím je to tvoje dělení úplně mimo. Pokud chceš pořád dělit piráty na ty poctivce a nepoctivce měl by se spíš rozhodovat podle toho jestli dokáží ty prachy za hru vysolit když se jim líbila nebo ne.

Knedlík>
\"Nekdo se riziku vyhne warezem a nekdo se rozhodne hry nekupovat vubec, je svobodnejsi ten, co krade, ale je obohacen o zazitek z her a doplnuje jej dalsim warezem, nebo clovek, ktery se rozhodne koupit (i s rizikem spatne koupe) nebo nekupovat vubec?\"

Znamená to že správně je nechat se ojebávat a nebo nepodporovat autory ani za dobře odvedenou práci? Oni by byli rozhodně radši kdyby jejich hry nikdo nekupoval, ale zato by nebyli piráti. Rozhodně by pak dělali lepší hry bez DRM a podobnejch vojebávek. Rozum! Spousta lidí si tu hru koupí! Třeba v tý posraný slevě, nebo výhodnější edici, ale jen pokud jim to za to stojí!
Kontaktní údaje