.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Chekotay
Text: Potom ovšem nechápu, proč recenzuješ něco, o čem niv nevíš. To je jako když v TV nastoupí ten nový komentátor sportovních přenosů, co zaskakuje z pořadu pro děti: \"Na tom velkém plácku je dvacet tři lidí... někteří jsou v červeném kroji a někteří v zeleném a jeden je tam v černém. Teď přinesli takovou kulatou věc... ale jen jednu! Bože, ti lidé se o ni rvou - koupu do ní!\"
Ale k recenzi:
\"Hra si aj napriek tomu dokázala udržať takmer každého hráča,\" - dokonce i můj bratr se raději vrátil k Might and Magicu IX, a to už je co říct, když po hodině hraní zahodí hru. A soudě podle frekvence obměňování hráčů F3 na našem fóru - jeden Tomek a pak vždycky někdo jen na pár dní - ta hra nikoho nijak zvlášť nezaujala. Je to námět na anketu. Jdu ji založit do klubu na Hofylandu.
\"ešte viac rozšírila už aj tak obrovské Fallout univerzum\" - F3 nerozšířil universum ničím. Zrecykloval vše, co už tu bylo, přidal mirelurky střílející magické střely, plamenné meče a upíry. Ve skutečnosti universum zmenšil, ochudil, když designem vaultů popřel design vaultů z originální hry.
\"a nakoniec priniesla aj mnoho noviniek.\" - jmenuj jednu.

Jinak je recenze prostě průměrná. Oceňuju, že je celkem vypovídající, není to takové to \"Ty vogo, to ti povim, co sem dneska hrál!\", ale ani nic světoborného, Chybí tomu vtip a často tam jsou nesrozumitelné fráze, například jak mám chápat toto: \"Fallout New Vegas teraz ponúka nie len klasické kúsky, ale aj ručné zbrane, ich využitie nechám na vás. \"
Autor také používá slova, o jejichž významu očividně nic neví:
\"...takmer každá hlava pri zásahu exploduje. Nechutné, ale masochistov poteší.\"
Hardcore mod a crafting jsou zmíněny jen okrajově, přitom to je asi tak to hlavní, co tato hra může nabídnout. Mimochodem, plánky na výrobu zbraní ve Falloutu 3 jsou docela časté, minimálně Moira má jeden, já osobně jsem našel sedm, přičemž dva plánky stejného druhu zvyšovaly účinnost vyrobeného předmětu - je to ve FNV také tak?
\"Názvy ako Jóžin z Bážin ... sú proste jedinečné.\" Ano, to jsou. Ale za dokonalost bych to nepovažoval. Podobně jako známá kauza se zbraní jménem Vulkán - není to rotační kulomet, ale plamenomet! Čeština je tristní.
A o tom, že množství zbraní je pro RPG klad, bych také polemizoval.
A na závěr, co opravdu nepatří do informačního textu: vulgarity. Autor by si měl uvědomit, že nekecá s kamarádama na dvorku nad flaškou otcovy drienkovice, ale píše text pro společnost hráčů. Měl by tomu přizpůsobit svůj slovník.
Takže asi tak. Prostě jedna z tisíců slabých recenzí.
Už se těším na hráčské recenze!
Kontaktní údaje