.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Mě se tedy osobně také mnohem líbily jiné kousky. Toto určitě není špatné, ale jakoby to spíše zaujalo barevností, než nápadem. Například příspěvek 23 popřípadě jeho variace je naprosto skvělý v tom že nemusí být barevný (to je u loga důležité, aby mohlo být nezávislé na barvách...jj vím, objevila se tu i nebarevná verze, ale ta je hodně chudá), jednak přímo obsahuje znak radioaktivity, filtry u krav jsou stylové a hlavně - nevím kdo si toho všiml, ale boky krav v prostřed obrázku vytvarovali lidskou postavu s maskou - uši krav jsou oči, rohy helma, dole velký filtr. Ten obrázek má prostě nápad a postapo tématiku.
Hodně se mi líbí i toto http://is.muni.cz/www/184639/14568508/27.jpg především pro to provedení krav....je naprosto brutální a krávy jsou opravdu šílené :)

Ten výherní není špatný, ale ty krávy jsou opravdu spíše nasrané a celé je to takové pohádkové, spíše by se to hodilo do slunce seno :) Navíc běžný uživatel v tom třeba vůbec nepozná žádné posapo...neuvidí brahmínu ale 2 krávy...neuvidí dveře od vaultu, ale nějaké ozubené kolo, jak tu někdo trefně napsal.
Kontaktní údaje