.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Fisch
Text: Omlouvam se za chybejici diakritiku (a chybky), pisi na MT

Asi takto :
F:NV je kousek, ktery si tech 8-8,5 zaslouzi, ale nic vic.
Po tatkovi F3 prebral starsi, lec funkcni engine, klasickou C-D story zasadil do mnohem mene atraktivnich kulis, o neco rozsiril dialogy (proti F1, F2 stale o nicem jak v rozsahu, tak hloubce) a pridal par pitomosti, jako jsou ruzne typy munice (nevyuzitelne, standard staci na vse - jen v BM jsem poprve pouzival protipancerovou na skorpiony, podruhe uz ani to ne...).
Zbytek je pouha evoluce a nikoli revoluce. Lepsi spolecnici s pribehem? Fajn-ale porad slabota. Chcete "livestory kamaradu"a emocionalni interakce? Zahrejte si Baldurs'Gate2, Jade Empire, ci nejradeji Planescape Torment. Obsidian opet predvadi, jak je schopen v dobre snaze mrsit dobre umysly. Srovnejte KotOR I a "obsidiani" KotOR II. Stejna pisnicka s NV... Zajimave lokace ani postavy, na ktere bych si po dohrani vzpomnel, ve hre nejsou, narazky na starsi dily stejne jako v F3 pusobi jako kyc... Pekne jsou "mikropribehy" Vaultu, ale... ALE s tim uz zacal F3 ze?
Nepochybne je v NV par uprav a vylepseni, avsak kdyby byli v Bethesde trochu inteligentnejsi, zapracovali by je minimalne do patche a pak by F3 valcoval NV na plne care...
Sory lidi, miluji F1 a F2, uznavam FT, ale F3 s datadisky ma u me (i po letech) 9/10, NV tak tech 8,5...
Mimochodem, kdysi jsem psal recenze pro Terminators pod prezdivkou Fisch a me jmeno je Rybka. David Rybka. Myslim, ze meho bratra znate, vzpominali jste ho v diskuzi :))))
Kontaktní údaje