.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sius
Text: Během prvního týdne/dvou co sem schrastil FNV sem se dostal tak do 1/2, ale prostě už nějak není motivace pokračovat. Nějak mě nové hry přestávají bavit... začínám si myslet, že vytvořením Planescape: Torment, Falloutu 1-2, Diabla 1-2 (3), Might and Magic 6-9 a War(star/mine)craftu se herní svět pro mě naprosto vyčerpal.

F3 ani FNV mě prostě nedokázaly udržet. Žádné nadšení jak u předchozích dílů tu není. Si pamatuju, jak sem nemohl ani spát, když mě tlačil čas, abych našel vodní čip. Teď? U F3 sem vydržel skoro do konce, ale to jen díky celkově "délce" hry (takže aspoň to utrpení bylo kratší). A FNV sem vydržel fest dlouho, už jen proto abych si ověřil, že není všem dnům konec... ale ačkoliv má mnohá pozitiva, furt je to břečka v porovnání s originálem. Prostě už to nemá toho ducha a ty koule jak dřív, tak mi to furt příjde jako vykleštěná náhrada za legendu.

Prožívám svou hráčskou krizi! Už mě nebaví zkoušet nové hry :( Nějak jsem se zavrtal do letargie, kdy raději strávím čas vyvražďováním lumíků a střílením ježků ve wacky wheels, než hraním FNV či ostatních novinek...
Kontaktní údaje