.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: Sius - Jě jsem na tom podobně už delší dobu. Jediné co sem v poslední době dohrál byl Mass Effect, Planet Alcatraz a Elven Legacy, skoro dohrál Alpha Protocol (k tomu se ještě vrátím), Starcraft 2 (k tomu se už nikdy nevrátím), občas si zahraju Company of Heroes Online a Panzer General 2. Dragon Age jsem zkusil a zahodil, tak jako NWN2. Tak jak sem měl rád BG, tak se mi veškerá magie ve hrách dokonale zhnusila. FPS už nehraju, Po COD4 Modern Warfare, Far Cry 2 jsem rezignoval.
Po 60-70 ti hodinách toulání se po pustině New Vegas jsem konečně došel na Strip, mám žeton a nějak se nemám k tomu, abych se ke hře vrátil. Chvilkama mě ta hra baví a chvilkama dost nudí Poměr mezi rozhovory a chozením a bojem se sice od bethesdího Falloutu zkrátil, ale eště to není ono. Taky to, že se ze všeho jde vykecat s jakoukoliv postavou atmosféře taky moc nepřidává. Rozhovory jsou některé geniální, ale většina je průměrných. Ale i tak jsou ty průměrné o několik tříd lepší než ve bethesdím Falloutu. Úkoly jsou naštěstí zajímavé. Naposledy jsem dělal White Glove Society úkoly a dobře se bavil.
FoNV je to Fallout, ale chybí mu ten pocit, který dělal Fallout Falloutem, že když špatně odpovím, ponesu následky. Tady se to neděje a to je velké mínus.
Kontaktní údaje