.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: chekotay
Text: Možná jen plácám, tu zprávu jsem z nijak dobrého zdroje nečetl, ale myslím, že důvodem k hospitalizaci budou spíše popáleniny. Pokud obdržel dávku do nohy, tak co s tím v nemocnici zmůžou? Kdyby dostal grey nebo dva, tak by mu tu nohu uřízli, ale při tak malých jednotkách si prostě pár dní poleží, bude jíst zeleninu a čekat, až popálená kůže rozmokvá a zase se zahojí (což může trvat dost dlouho). Uvidíme. Každopádně to byla velká blbost lézt tam bez bot, tak velká, až se mi to nezdá. Jen aby to nebyla nějaká novinářská kachna; uvidíme dále.
Japantimes uvádějí aktivitu té vody: The radiation level of the water was 3.9 million becquerels per cu. centimeter
Uááááá! V tomtéž článku - http://search.japantimes.co.jp/cgi-bin/nn20110326a1.html - je tato kuzelná věta: Two of them got soaked because they were not wearing high boots and received beta ray burns from the water.
Vidíte to tam? To slovo "high boots"? Protože čeští novináři ho tam nevidí. Tak to je jasné - normálně si asi dělníkm obul své "pracáky", jenže pak šlápl do vody, které bylo o něco málo víc než jsou pracáky vysoké. Redaktoři Novinek by zasloužili zliskat.
Jdu aktualizovat článek.
Kontaktní údaje