.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: smejki
Text: kde se ve 200 metrech nad zemí v baráku s vymlácenejma (nejen) oknama vezme nedostatek vzduchu? to mi připomíná nedostatek vody při dně jezera.

teploty tavení oceli si pamatuju jen rámcově, rychle jsem juknul na Fe-Fe3C diagram, takže teď koukám že jsem dost nepřesný. Uhlíku má 12050 cca 0,5%, takže Tt bude něco málo přes 1400°C.

"Mrakodrap prezije naraz letadla ale neprezije pad veze vzdaleny 100 metru?"
WTC 7 padla následkem požárů započatých po pádu severní věže. Mechanismus pádu jsem nezkoumal ale vzhledem k rozměrům budovy může být podobný jako u WTC1 a 2. Vzdálenost 100metrů od dvou 415metrů vysokých budov nikdy není dostatečná :-P

WTC7 je menší, takže i "méně mohutný". Vzhledem k tomu, že spousta budov je vyšších než WTC7, tak logicky nemusí být navrženo na náraz letadla, protože se s ním do toho zkrátka nedá trefit. Na to nejsou navrženy ani autobusové zastávky dole na ulici.


Já ale furt nechápu, proč by někdo do těch věžáků nosil termit, dynamit a podobný chujoviny, když k pádu stačí hodinovej celoplošnej požár přes tři patra s hutně poškozenou kostrukcí. Proč? To když chceš někoho střelit pistolí, tak ho taky pak ještě pro jistotu přejedeš tankem?
Kontaktní údaje