.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ivory
Text: Tomek: Na No Mutants Allowed také byla novinka o této ''speciální edici'' a na jejich fóru se tam někdo rozpovídal, že má v Německu problém se spuštěním angličtiny ve F:NV kvůli regionálnímu zámku (nebo jak tomu říkají). Píše tam o tom, jak kontaktoval steam, jak z toho nic nevzešlo a jak ho štve, že by se kvůli blbé angličtině musel uchýlit k pirátství.

http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=60172&postdays=0&postorder=asc&start=20

toudi_sk: Na českém eurogameru je čerstvá recenze singleplayeru Modern Warfare 3 a tato část hry dostala hodnocení 9/10. Pod článkem se samozřejmě rozjela diskuze a kromě reakcí lidí, co to vychvalují (že prý to nádherně vybuchuje a podobně) se tam objevilo i pár zajímavých postů, například tento od mourasekCZ:

„Dle současných recenzí, zřejmě nastal zlatý věk her. No, nemám ten pocit, že bych se bavil více, než v dobách, kdy podobnou známku dostal za rok třeba jen Deus Ex, Diablo, Half Life, apod, a pak zbytek roku dlouho nic. Chci říct, dle těch současných recenzí bych si, očividně, měl koupit každou hru od velkého vydavatele, přitom to všechno po hodině vypínám... . A to platí hlavně o hrách typu CoD, nebo singleplayer posledního Battlefieldu. V mnou zmíněných případech výše, jsem opravdu mohl hru pořídit bez jediného rozmýšlení. Kdy už se nějaký herní web z této debilní módy vymaní ?“

A uživatel omak tam postnul link na jeden zajímavý screen:
http://i.imgur.com/Z2q8O.jpg

Říkám si, jestli to má dnes ještě cenu hrát nebo se na to vykašlat. Hraji hry, navštěvuji fóra, sem tam něco napíši a protože mě to baví (nebo bavilo), čtu si zoomy, preview, recenze a různé tématické články v časopise, který mám předplacený. A navštěvuji také herní weby. Jenže to ztrácí smysl. Herní weby a časopisy dávají titulům s velkým hypem velice přemrštěná hodnocení a o kritice si můžu leda tak nechat zdát. Jsou tedy recenzenti podplacení, zblblý, zdrogovaní nebo co? A když se jich na to někdo zeptá, samozřejmě na to neodpoví.

http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/the-elder-scrolls-v-skyrim-dojmy-z-trihodinoveho-hrani-57459/?page=3

Jinak, já blbec jsem si letos koupil TES IV: Oblivion a letos ho budu i prodávat, protože mě totálně zklamal. Jo, koupil jsem si ho kvůli recenzím, které tu hru vynášeli do nebes a to jsem do něho navíc nainstaloval několik modů.
F: NV UE si koupím asi někde z bazaru, když se vydavatel chová takhle.
Kontaktní údaje