.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: moonfear
Text: to že tady nechválím nějaké dítě s gramatikou šimpanze po lobotomii neznamená že s ACTA sympatizuju, nebo že tomu nevěnuju pozornost, popřípadě, že s tím nehodlám nic dělat, očividně ti unikl smysl většiny těchto komentářů :)

PS: přesně lidi jako ty (brečící nad tím jak jim zavřou nějaký sajt se SW ke stažení) mě vždy donutí zamyslet se a na pár pikosekund popřemýšlet nad tím, že bych ACTA podporoval.
Pak si řeknu, že z toho třeba vyrosteš a pochopíš, že i ten vývojář musí z něčeho žít.

Nesouhlasím s omezováním internetu a momentálně nastaveným systémem autorského práva, ale souhlasím s lovem na servery typu rapidshare, kdy si děti stahují všechno možné, hlavně aby za to nedejbože nemusely zaplatit. Je rozdíl stáhnout si pár let starou hru, film, hudbu kdy na tom už všichni vydělali, nebo když je legální cestou daná věc nesehnatelná, ale dokáže mě nasrat, jak někdo stahuje SW ihned po vydání, dělá ze sebe velkého kinga a totálně mu utíkají jakékoliv ekonomické, etické či jiné -cké souvislosti. Já jsem docela hrdý na svou zbírku originálních her ať už v digitální distribuci nebo na fyzickém médiu, která snad už brzo překročí číslo 500.

Jak by se asi takové děti cítily, kdyby vytvořily něco co jim generuje finanční zisk, a pak přišel někdo jiný, řekl mu, hele vole dobrej nápad, ale teď nám dej plány a dokumentaci bo my to chcem taky.

Sem se zase nasral teda teďkom :) a ten pacsteam si přidám na seznam věcí které hodlám zlikvidovat po ovládnutí světa.
Kontaktní údaje