.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Lobo: Ach ano, také mě mrzí, že rakety nevybuchují ve vzdálenosti několika set metrů až kilometrů nad povrchem(to mi trochu vadilo v Jerichu, kde bouchly prskavky s pár sudy plutonia v garáži a všichni dělali, jak kdyby tam bouchlo něco s efektivitou Tsaru). Jak je možné sledovat výbuch bez použití několika clon či oslepnutí, jak moc je podceněná tlaková vlna po každém výbuchu, proč je vůbec bombardováno město, když nejsou strategickým cílem pro hlavice(no možná ještě tak hlavní) a proč se na ně aspoň nepoužívají neutronové bomby atd. Otázkou je, bylo by se pak vůbec na co dívat? Nope... všichni by byli mrtví. Žádný projekt Safehouse(normálně fungující), který by byl schopen zachránit aspoň zlomek lidstva a umožnit mu následný život na povrchu, neexistuje a protibalistický deštník je jen pozůstatek vlhkých snů Regana a jeho Hvězdných válek. Takže u některých filmů jsem věru rád, že se drží od reality dále.

Book mě chytnul jen do chvíle, kdy si nasadil iPod na dobrou noc. Dostala mě prezentace třesu jako znaku kanibalismu( dobře prionová nemoc Kuru možná, když by si pochutnávali i na mozcích, ale asi nikdy tam neslyšeli o abstinenčním, alkoholovém, diabetickém a dokonce stařeckém třesu). Oldman taky neměl svůj nejlepší den a hlavní pointa byla prostě blbost hodná toho, omlátit jim Korán či Tóru o hlavu.

Doomsday mi připomněl Malkovichův plán v Johnnym Englishovi, ale celkově toulky městem v BVP, skok k partě z Mad Maxe, skok do jakéhosi středověku a unikání s Bentleym(ten sklad tam by celou dobu a netknutý?) mě nikterak nezaujalo.
Kontaktní údaje