.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Honza Šídlo
Text: Zdravím, moc rád bych Vám pomohl, jsem volnočasový režisér krátkých filmů (sic!),, scénárista (he?) a 3d grafik, mám nějaké zkušenosti i s greenscreenem a motiontrackingem (a samozřejmě jsem fanoušek Falloutu!), podle potřeby se tedy moc rád zapojím do jakékoliv části realizace (kromě hraní, velmi nerad ukazuji svůj xicht)

Nápadů bych měl hromadu, vše ale záleží na celkové koncepci (tak, aby byli spokojeni všichni zůčastnění a hlavně zadavatel :-) ), bude to tedy nejsíš chtít srazit hlavy dohromady, neb víc hlav víc ví (ať to nemusíme nechávat koňovi), protože ve Fallout světě je toho opravdu nepřeberně, a trochu bych se bál držet takového toho klasického "hrdina odchází z vaultu do pustiny za cílem X, potkávánové přátele Y se kterými zabíjí nepřátele Z.... a celé to nějak dopadne" - ono to není špatné, ale ve výsledku chtělo asi trochu víc originality a inovace, a vzhledem k všeprostupující satiře ve hře bych se jí rozhodně nebál využít (viz např. legendární fan Nuka Break film).

Kontakt na mě: jasnidlo@gmail.com

BTW: osobně jsem vždycky při hraní všech falloutů přemýšlel - ok, celé je to v Americe, ale jak to vlastně po té nukleární válce vypadalo v Evropě? jsou tam taky Vaulty? a jaký tam měla dopad radiace...? Dává to spoustu volného prostoru k přemýšlení i vytváření vlatních reálií, pokud by ale šlo o to aby to bylo vše "falloutovsky americké" určitě s tím nebudou mít šikovné české ruce problém.
Kontaktní údaje