.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Stargater
Text: Každý pokus o vypracování podobného materiálu je pozitivní, ale bohužel tentokrát je kvalita opravdu nevalná..

Navíc obranná argumentace („A dle tvé absence interpunkce lze soudit(,) že se jedná o osmiletého parchanta.") zde zrovna nepomáhá, jelikož autor se ve svém díle dopouští takového množství prohřešků, že kdyby si to po sobě aspoň přečetl, popřípadě využíval kontroly pravopisu ve Wordu, tak by se musel stydět tohle někde zveřejnit.. Hlavně, že je čas na vložení übercool obrázku na pozadí.

Je to hrozná škoda, kdyby tomu bylo věnováno trochu víc péče, tak bude kvalita nesrovnatelná. Navrhuju vyvarovat se neustálého používání šíleného „POKUĎ", konečně se odprostit od zastaralých radů. Neškodilo by se trochu víc zamyslet nad formulacemi typu „Zahoďte mýty o nepřežitelnosti nukleárního útoku, které zpečetili osud tolika neinformovaným rodinám."

Na závěr. Nic jako „téměř vyznamenání" neexistuje, stejně jako v Brně nenajdeme žádnou „technickou fakultu elektrotechniky" a pokud má autor na mysli FEKT, měl by používat spíše "Fakulta elektrotechniky
a komunikačních technologií VUT v Brně" Nemluvě o tom, že přijetí na vysokou školu má asi podobnou váhu, jako „téměř vyznamenání".

Při studiu přeji hodně štestí, ale taktéž zásadně doporučuji zdržet se uvádění zdrojů ve formě „Bráno z několika českých i anglických stránek a příruček, překlad a kompilace by Templayer."

Jo a málem bych zapomněl.. Lámat hůl nad webem po tom, co jsme zde nedávno mohli číst například naprosto skvostné rozbory situace ve Fukušimě od Chekotaye je od autora téhle slátaniny doslova směšné.

Původně sem se tím nechtěl zabývat a nechtěl nikomu kazit den, ale když autor tak volal po konstruktivní kritice..
Kontaktní údaje