.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Edvin
Text: Lympyjak:
Nejedná se o pokračování Planescape:Torment. Jiný svět, jiné pravidla, jiný systém, jiné rasy, žádný návrat zmámých postav. Se světem Tormentu to nebude mít VŮBEC nic společného ( všechno je to v tom článku ). Je to "pouze" hra v duchu Tormentu ( RPG, silný příběh, sposty dialogů ) na které dělá velké množství autorů původního Tormentu.

Já nechci být skeptický, ale už jsem viděl spousty dobrých her u kterých dnešní komerční duch naprosto zničil pokračování ( Fallout 3, Mass Effect 3, Dead Space 3, Dragon Age 2 atd. ) takže stejní autoří se automaticky nerovná stejně dobrá hra. Autoři se prostě snaží, aby se hra líbila VŠEM a nakonec to dopadne tak, že se nelíbí skoro nikomu. Trochu naděje vkládám v to, že nemají pod krkem kudlu od vydavatele který by jim diktoval co dělat.

Jediné čeho lituji, je že se jim nepodařilo získat práva na Planescape Torment 2, protože mám jsem Tormentu rád. Na druhou stranu by mohl velký zájem o tuto hru ( získali 2 miliony dolarů za 2 dny ) probudit vydavatele z letargie a možná by se našla i nějaké alespoň trochu chytrá hlavička ( jen ne EA ) kterou by napadlo že kdyby udělali pokračování PST tak by se na tom asi dalo vydělat.
Kontaktní údaje