.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ještěr
Text: Xman: castecne mas pravdu v tom, ze jaky si to kdo udela, takovy to ma. Jde o to, ze nemam cas zaucovat kdejakeho zacatecnika jako pred 5ti lety, kdy jsem si mohl dovolit mezi 20 zacatecniky jednoho Zoba (zbylych 19 behem prvnich ty/dnu neprekvapive zjistilo, ze je to "az tak nebere").

Jak clovek starne, musi se naucit pracovat cim dal efektivneji. Normalni clovek by nic takoveho asi ani nedelal (nevyvijel) vzhledem k tomu, jak takova vec leze do zivota. Pracovat primo na contentu je jiste, vychovavat si lidi naopak znacne nejiste... To mimochodem plati i o ztraceni casu jinde - jako zbytecnyma newskama nebo prehadovanim se s "konkurencnimi" moddery:)

Trochu jsem i ocekaval, ze za ten odstavec budu hned v 1. commentu napaden a pak uz se to poveze. Ja urcite nemam zajem aby to pusobilo nejak arogantne (arogantnich textu jsem za posledni leta naprasil jiz dost). Napsal jsem to proste tak, jak to je. Nejsem prvni ani posledni kdo rika "neco se naucte a teprve potom prijdte".

Druha vec podporujici me chovani je, ze napr. textare vicemene nepotrebuju ani hotove, natoz ty suplikove a zacinajici. A o tom to vlastne porad dokola je. Ze to nebrzdi nic jineho, nez ten zasrany programming (a otravne predelavani nekterych nevydarenych sracek).

Me kredo - kdyz uz neco delam, tak poradne a s lidmi, kteri neco umi, at to stoji za to. Kvalita stoji mnoho casu, takhle jednoduche to je.

Svete div se, ty nabidky litaji i tak...

Predem vsem diky za potencialni podporu:)
Kontaktní údaje