.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: chekotay
Text: Heh, v Praze? :-) Kdybych chtěl mít svatbu v PA krytu, tak bych si buďto vyjednal povolení od magistrátu města Brna ke vstupu do PL krytu pod Špilberkem (vstup z Husovy ul.), nebo pod Petrovem (vstup od nádraží - Nové sady), případně bych jednal se Zetorem o jejich krytu pod Stránskou skálou, nebo v Řečkovicích s Lachemou o jejich krytu severně od Zamilovaného háje. Kdybych to chtěl mít ve velkém stylu, tak bych jel raději do Božího daru, tam je to přeci jen rozsáhlejší. :-) A kdybych se chtěl vrátit do Slezska, tak bych mohl využít PA kryt CO na dole Dukla (veřejně přístupný po dohodě s nadšenci, kteří jej opravují), případně obdobný (ne tak dobře zařízený) kryt na dole František. Nebo ty PL kryty pod dolním gymplem v Havířově. I se servisem bych to jistě měl ve Frýdku-Místku, kde je hudební klub Stoun situován právě v PA krytu.
Kdybych s lokalitou vyšel vstříc ženě, mohli bychom si vybrat mezi Josefovem nebo Dobrošovem, což sice nejsou PA kryty, ale pevnosti jsou to parádní, štoly a kasematy to má hluboké a zdi mocné.
Ale nakonec jsme se nudně vzali v Řečkovicích na radnici (farář se před Viky zatarasil v sakristii, svěcená voda při pokusu o vstup do kostela začala vřít, kříže na zdech se rozzářily rudou barvou a dubová plastika Ježíše začala ronit krvavé slzy) a Tína s Krtkem byli oddáni v kostele sv. Tomáše v Brně - městě (tam jsou na takové efekty zvyklí). Naše svatební posezení se konalo v pivovaru ze 16. století a jejich na střelnici.
Kontaktní údaje