.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Edvin
Text: No pár připomínek bych měl, takových sedm hříchu.

1) Hra je v některých oblastech opravdu hodně nestabilní.
2) Q kdy se máte zbavit Rodrigéze je úplná katastrofa. Jedna nejde odevzdat i když jsou oba po smrti a jedna při jejich zabití pojde celá čtvrt. ( Je třeba upravit chování civilistů ).
3) Chování hlavního doktora u lovců mutantů je naprosto iracionální. Zaútočí na vás skoro za každou alespoň trochu rozumnout větu, i když sám říká nesmysly. To, že je hlavní vědec?
4) Opravdu mi chyběla možnost nabonzovat lovce ( víte kvůli čemu ) císařství.
5) Jelikož hra nepodporuje "Ž" a "Č" trochu bych přeformulovat věty typu: Žiješ tu dlouho? ( Třeba na: Jak dlouho tu žiješ? )
6) Obchodníci prodávají věci za desítky tisíc a žádný u sebe nemívá víc než 1000 zátek. Šetřit je pak docela obtížné a cená výbava je pak k ničemu, protože stejně nikdo nemá prachy na to, aby si to od vás mohl koupit. ( Čekal jsem, že hlavní obchodní uzel císařství, který mi byl schopný vyplatit i pěti tisícové odměny, by měl mít v odchodě víc, než nějakých 800-900 zátek )
7) NEJVĚTŠÍ CHYBA, je nemožnost čekání.
" Sejdeme se v deset večer za barem, buť přesný "
Nesmírně obtížná záležitost, protože musím odejít z města, chvíli cestovat pustinou a pak 3x loadovat, protože se mi při příchodu nepodaří trefit do času a daná osoba už odešla.

Bonusový hřích:
Zákony prostoru jsou pokřiveny naprosto šílenými způsoby. Vzal jsem dynamit, naťukal 00:30 a vložil jednomu z Ghůlů v Reného kavárně do kapes. Pak jsem ustoupil asi o 10 metrů. Po půl minutě explodovaly brahmíny v ohradě přes ulici, asi o 30 metrů dále. Jediné na co jsem se zmohl bylo: What the fuck ?
Kontaktní údaje