.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: pandapanda
Text: Adept na zklamání roku... Nebo spíš dekády.

I trailer na Goat Simulator ve mně vyvolal víc kladných emocí, tohle byl naprostý blevajz.

To, že jsem zrovna hrál GTA V (2 roky stará hra) tomu taky moc nepřidalo, jelikož jsem hned alt-tabnul zpátky a když jsem viděl ty fotorealistické psy - ať už co se modelu, tak animací týče, hlavní postava, jejíž obličej vyjadřuje emoce a nemá kamenný ksicht jako doslova všechny postavy v Bethesďáckých hrách, a vůbec grafika o sto honů lepší.
Spoléhat na to, že se hra spasí úžasným a promyšlenám příběhem se v tomhle případě nedá. Je to práce Bethesdy a nikoho jiného a všichni víme, jak se jim "povedl" FO3. Připomenu nelogické, až tragikomické díry v příběhu a ve finále retcon samotného konce hry, jelikož si někdo vzpomněl, že DLCčka.

Říkal jsem si, že snad musí jít o nějaký špatný vtip, protože pokud ne, osoba odpovědná za tohle fiasko by měla být okamžitě propuštěna, vrátit veškerou mzdu a preventivně být vykastrována.

Po hodině, kdy opadl vztek (který se při sepisování tohohle komentáře pomalu vrací) jsem šel pročítat různé weby, abych zjistil, jestli to tak doopravdy je, nebo jsem jen sám takový mudrlant a hnidopich.

Co jsem zjistil, bylo něco, co doufám, že jsou jen fámy a že Bethesda nešla, jak se říká, "full retard". Konkrétně - NEmožnost tvorby vlastní postavy. Muž/žena, toť vše.

Další potencionální "features" jsou ještě více osekané dialogy (protože kdo by se s tím psal a daboval a promýšlel nějaké návaznosti, když to každý jenom odkliká, že?) a zredukované staty, protože nad tím přece nikoho nebaví přemýšlet.


Ale co, ono si to své publikum najde, a kravaťáci si už teď mnou ruce nad těma všema šekelama z předobjednávek.

Fůra lidí poznala Fallout až se 3. dílem (když nepočítám konzolové střílečky, které měly s Falloutem společný leda název), šlo o nejslabší díl a i tak ho tito lidé považují za "best".
Právě tato "nová vlna" se zdá být cílovou skupinou Bethesdy. Aby taky ne, když se z toho dá vymáčknout nejvíc cashe, o což jde :^)

Grafika jako na old-gen console Xbox360/PS3.
Jednoduché (omezené) ovládání.
Stupidní interface.
Maximální jednoduchost - sleduj šipky na mapě a mačkej jedno tlačítko co reaguje podle toho co my chceme abys dělal.
A v příběhu nic hlubšího nehledej, nic tam neni.
Kontaktní údaje