.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Chekotay
Text: Ad Pedro: Máš pravdu. Naprosto bez legrace, uznávám, že odsazování odstavců na brahmíně je málo přehledné. Ale jestli nám ty a pár desítek (desítek tisíc) dalších návštěvníků dnes dáte $60, tak slibuji, že v 1Q16 vydáme novou, vylepšenou verzi brahmínky. :-D Tím chci říct, že na stránkách je spousta chyb, jsme si toho vědomi a děláme, co můžeme - na amatérské, čistě fanouškovské bázi (a bez reklam, mimochodem). Obdobně nepochybuji, že by nikdo necepoval F4 kvůli hrozné grafice, kdyby to byl fanouškovský projekt, třeba na Kicstarteru. Jenže on to je áčkový titul. A třeba mě už trochu štve, že si koupím hru a pak musím čekat, až na ni vyjdou mody, které ji dodělají. Nejen, že já dám peníze někomu a hru mi dokončí někdo jiný, kdo to dělá zadarmo, ale ještě trávím dlouhé hodiny kombinací modů a řešením jejich vzájemných kolizí. Myslím si, že to je hlavní výtka: Když se Bethesda tváří jako skutečná firma, inkasuje skutečné peníze a má skutečné zaměstnance, když tvrdí, že dělá áčkové tituly, tak od ní chceme skutečný áčkový titul.
Osobně je mi grafika dost ukradená. Jenže
a) odfláklá práce na grafice naznačuje, že se flákalo i jinde (není to amatérský projekt, kde je třeba bezva programátor, geniální scénárista a jakž-takž grafik, protože lepší se prostě nesehnal!)
b) trailer ukázal, že tam zase budou staré otravné věci (mám plné zuby vertibirdů, páračů na každém rohu, supermutantů - a hlavně: Vzducholoď. zasraná vzducholoď prostě.)
Kontaktní údaje