.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Antietanol
Text: Prostě místo depresivního post-apa dostaneme veselé post-apo. Plné barev a života. Ten název Fallout je tam jen tak aby se neřeklo.
Tvl si pamatuji jak jsem poprvé ve F1 dorazil k moři. Ta voda v něm mě dostala. Popis bez života a břečka, to je slabé slovo. Celé spálené pobřeží, všude poušť a radiace. Sem tam nějaké ty zbytky z budovy nebo tak. V té pustině byli sem tam místa s trochou života. Někde vládl zákon, většinou však spíš chaos. Bída a beznaděj.

Víte, která post-apo hra za posledních x let byla tomuhle duchu nejblíž? Obě Metra.

Z E3: https://www.youtube.com/watch?v=o2CCmkm0s9o

Abych tedy napsal, co konkrétně mi vadí na Falloutech od Bethesdy. Jejich naprostá absence jaderného výbuchu. Ten svět spíš vypadá, že nastala nějaká pandemie a všechny to zabilo. A to že uplynulo 200 let tam ani není vidět. Spíš tak 20 let poté. Všude jsou ještě spálené stromy, polorozpadlé domy, celkem živo. Na to, že by něco bylo roztaveno výbuchem, na to tam takřka člověk nenarazí. Btw proč jsou vlastně všude natažené dráty el napětí? A stromy? Domy by byly rozpadlé a zasypané pískem. Robot by nefungoval. Pes by mě pokousal. Pumpa nebo co to je, pokud by stála, tak by v ní bydleli banditi. A modré pyžamo na hl. postavě vypadá až neuvěřitelně komiksově. Jak kdyby to byla postava z TF2. Prostě tam chybí cit pro detail. Občas i základy logiky. A oni to ani nechápou. A nikdy chápat nebudou. To samé bude nejspíš i s příběhem. Nebude špatný, ale bude nedotažený. A bude se čekat na mody.
Ale nemůžu říct, že by se mě ukázka ze hry nelíbila. Jen to bude chtít asi počkat, až budou nějaké mody. Po kolikáté už? Bravo...
Kontaktní údaje