.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Chekotay
Text: Sategi, zcestné to není. Prostě máme rádi Fallout, ale nemáme ho rádi proto, že se jmenuje "Fallout". Nestačí na hru plácnout nálepku a čekat, že Brahmína bude automaticky slintat. Všimni si, že na Brahmíně sice zmiňujeme Fallout: Warfare nebo Fallout: Brotherhood of Steel, ale nijak obšírněji je nerozebiráme, protože to prostě není Fallout, jen se to tak jmenuje. Fallout 3 a 4 spadají do stejné kategorie. Vše se může změnit - je nás tady skupinka vaultmasterů a jestli zítra přijde JaW a řekne, že F4 je lepší než francouzský polibek s pekingským palácovým psíkem, tak sem následně bude psát o F4. Ale já ne. A považuji za fér říct to návštěvníkům na rovinu.
Brahmína je web o Falloutu a Falloutu 2... a Falloutu Tactics: Brotherhood of Steel, z historických důvodů (=Ratman). Chtěli jsme být webem o všech falloutech a vydání technologického dema nového modu pro Oblivion pod názvem F3 nás svého času dost zarazilo. Ale vypořádali jsme se s tím. Inu, budeme dinosauroidní vykopávkou o Falloutu a Falloutu 2, co se dá dělat. Byl nám nadělen New Vegas, což je víc, než v co jsme vůbec mohli doufat.
Tak to je.

BTW: Ten PA jsem získal asi pět minut po vylezení z vaultu a trvalo dva herní dny chození a bojování, než atomšpunt poklesl ze 100 % na 50 %, což mi přijde jako poměrně dost dlouhá doba. Samozřejmě, měl by vydržet asi sto let provozu... ale nestěžuji si. :D

BTW2: Ten FT:BOS celkem doporučuji, když si z toho člověk odmyslí ty násilně přidané prvky Falloutu, je to celkem pěkná variace na JA. (Ano, zrovna jsem dohrál FT:DAII, tak mám adrenalin v žilách. :-D )

Jakub: To přejde. Příští rok to kulminuje a za tři roky módní vlna opadne. Přijde nová generace a bude chtít adventury. :-D
Kontaktní údaje