.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Donald J. Drumpf
Text: Díky za hodnocení.

Radši znova zmínim jednu věc: Když jsem ten text zasílal, tak jsem upozorňoval na to, že je to dodělávaný narychlo a za minutu dvanáct, že je to fakt dlouhý a že se to navíc leckdy může zdát nedokončený. Proto jsem pak dodal, že je na porotě, jestli to vůbec bude chtít ohodnotit, pokud jí to "nesedne".

...už se stalo, tak OK...

Zjišťuju, že mam asi nejspíš jinej styl psaní, než řada ostatních pisatelů. Neumim napsat údernou a dynamickou story, tak na to jdu jinak...mým cílem je, aby se čtenář moh do příběhu vcítit, aby ho to vtáhlo a aby zasazení příběhu bylo uvěřitelný. Uvěřitelný lokace, uvěřitelný postavy apod. Pak to ale dle mýho chce zacházet do detailů, do podrobností a věnovat se u spousty věcí jejich backgroundu. Tim se příběh natahuje...a jsme u kořene "problému".
Asi bych měl uznat, že je to kapku složitější ke čtení...ale úplně nečitelný to snad taky nebylo. Nebo snad jo?

Poznámka o přepisu questu z F4 je asi odpovídající (podobně jsem ten příběh koncipoval), nicméně fakticky je mimo. Nic jsem nepřepisoval a s F4 to nemá nic společnýho. Takže lehká ironie, chápu.

Znovu ale děkuju za hodnocení...i když je takový, jaký je. Můžu jenom poprosit o příklad těch "různých klišé" (i když...ani já už si ten příběh moc přesně nepamatuju. Vytrvale zabíjím svý mozkový buňky alkoholem. Sorry.)?


Kontaktní údaje