.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: Rudí nerdi - Je vidět, že máte jasno kde je pravda. Ani v nejmenším neberete v potaz, že může být špatná ta druhá strana.

Nezapomeňte, že byl Chris obviněn a odsouzen jen na základě twiterových příspěvků a to bez bez jediného důkazu, až na tu SMS, kterou si dotyčná z jistých nezištných důvodů 7 let uschovávala.

SMS vám přijde nechutná, ale zkuste pochopit, že se někteří lidé tak mezi sebou navzájem otevřeně o sexualitě baví a vtipkují. Pokud na takovou konverzaci přistoupí druhá strana, tak je to úplně normální. Tady na to druhá strana nepřistoupila a Chris se okamžitě začal omlouvat. To není chování predátora.

Tvrdíte, že je špatně, že musel Chris okamžitě skončit ve všech společnostech, ale na druhou stranu, že je to nakonec tak dobře. Cože?

Mluvíte o spravedlivější společnosti a justici, kde by měli chudí také možnost obhajoby, ale Chrisovi žádnou možnost nedáváte a vesele ho bez s důkazů zlynčujete. Vůbec bych se nedivil, kdyby Chris teď, po tom co si prožil, musel chodit na terapii, měl problém v životě, se spaním a zdravotní problémy.

Takto přesně se totiž chovali rudí šmejdi v padesátkách. Hony na čarodějnice a mimořádné lidové soudy se vrací.
Kontaktní údaje