.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: tomasekj
Text: Nemůžu než souhlasit s autorem recenze - 6,5 / 10 je přiměřené bodování.

Sice jsem hru ještě nedohrál, a ještě před přečtením recenze jsem o tom uvažoval, ale teď mi spíš bude jedno, že ji nedohraju. Tahle hra si nezaslouží nosit jméno Fallout, spíš bych ji přejmenoval na Call of Duty RPG nebo tak nějak.

U prvních dvou Falloutů jsem se nemohl odtrhnout od počítače, a když už se tak stalo, nemohl jsem so dočkat, až si zase Fallouta pustím. Tak poutavý to byl z mého pohledu příběh. U F3 nic podobného nepociťuji.

Kromě toho jsem hru hrál víckrát a pokaždé probíhala a skončila - od prvního hraní stylem \"zabít co se hýbe\" přes sledování pouze hlavní linie nebo všech vedlejších questů až po vědecký přístup k řešení questů.

Velmi zajímavý byl i Fallout Tactics, kterému chyběl bohužel příběh. Popravdě jsem doufal, že jeho bojový engine skloubený s poutavým příběh se objeví v F3, za což by si hra asi vysloužila tak 12 bodů z 10 :).

Škoda, vážně škoda. Pokud je i pravda to, že už se pracuje na F4 a F5, tak se mi jen potvrzuje, že se autoři nechali unést moderní poptávkou po jednoduchých akčních hrách s hlavním důrazem na líbivou, ale ne moc nápaditou grafiku. Nicméně jsem rád, že se v záplavě FPS snažili aspoň odlišit.

Fallout je mrtev, nechť je mu země lehká.
Kontaktní údaje