.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: moonfear
Text: já už jsem přišel na to jak to je s falloutem :) bethesda se chce zbavit oldschool hráčů kteří hry kupují v obchodech a hodlají si ponechat ty dnešní ubercool hráče co mají torrent za božstvo a far cry / crysis je pro ně herní vrchol.

Ano srovnávám fallouty, a proč bych neměl když to má fallout ve jménu a ještě tu drzost dát tam koncovku 3 ? A ty sliby bethesdy jak se budou držet předlohy ?

Nejvíce mě baví příspěvky lidí jako kalimero... kouknou na začátek a tím končí, nevím proč jsem psal na konec že je to dobrá hra (s patchem výborna) na motivy falloutu, ale není to fallout 3.

Chápu, že v oblivionu je problém převést některé prvky, ale je to ksakru pokračování a fallout byl RPG a ne FPS. Perky byly vždy taktická záležitost, teď stratily význam, staty ovlivňovaly kompletně celou hru, teď mají nulový význam, v podstatě každá důležitá část toho co dělalo fallout falloutem je pryč. Jedna věc je udělat pokračování na jiném enginu a držet se předlohy - v té situaci pochopím, že něco nejde, ale naprosto jiná věc je udělat pokračování, hypovat ho \"věrností předloze\" a přitom z původního odkazu není věrné v podstatě nic.

Takže ještě jednou, fallout 3 JE DOBRÁ HRA, ale není to fallout. Ukažte mi vy ochránci bethesdy aspoň nějaký stěžejní prvek původních falloutů který bethesda převedla i do tohoto díla. A pokud se vám to povede, můžu kontrovat třemi věcmi které doslova posrali.
Kontaktní údaje