.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Já bych doporučoval každému ať navštíví http://www.fallout3nexus.com a sám si vybere mody co se mu líbí. Takový je sice pro líné, ale co jsem tak četl tak je tam dost modů, které zrovna povedené nejsou.
- větší efekt na zranění - nevím jak je to dlouho, jsem četl že tam jsou nepříjemné chyby kdy s trošku větším nákladem skočite z kamínku a smrt :)
- lepší efekt slunce - pokud je to to co si myslím, tak je to horší jak originál. divně přesvícené, méně reálné
- černější noc. jediný mod co jsem viděl jakoby přidával víc hvězd. nevím zda je to ono, ale pokud ano, tak je t ocelkem nereálné. originální obloha je nádherná stejně jako \"nečerná\" noc za svitu měsíce. Herně je to mnohem příjemnější.
-zrychlení pohybu - dle mě je to skoro cheat. takto budete moc utíkat některým potvorám.
- snížení zkušeností - existuje několik modů, já osobně používám ten, kde jsou v obsahu 3 varianty a z teho beru ten nejtěžší
- zmenšení písma - tady bych prosil o pozornost :) právě nedávno vyšel tento mod http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=47 který dodává rozhovorům, nabídkám, obchodům a všem těmto menu hodně podobný fallout vzhled. je to jednak strašně pěkně uděláno a jednak to zmenšuje a optimalizuje font tak, že se vám vejdou celé rozhovoru na stránku. Mnohem lépe jak ten klasický MTUI.

Hodně věcí v tom packu ale vpadá zajímavě a já sem na ně snad ani nenarazil, takže vyzkouším.

Jen bych znovu rád upozornil na přehnanané nadšení z modů. Logicky kdyžse díváte na mod, tak to berete vše relativně. Uplně vidím ty kupy lidí jak kouknou na mod a hned říkaj - joto je ohafo lepší, to vývojáři uplně posrali, ještě že to udělal někdo o mega líp :) držte hormony na uzdě a občas se pořádně podívejte, že kdyby vám o tom někdo neřekl, tak si toho ve hře ani nevšimnete. Spousta modů jsou uplné hlouposti, další téměř nejde poznat změna, jsou tu i také, které například píší jak to vše vylepšují a optimalizují, ale ruku na srdce - pouze je to změna aby se to líbilo autorovi. Vůbec to nemusí být změna k lepšímu. Každopádně se nejdou velice dobré kousky.

Osobně používám
- původní fallout hudbu
- zpomalování levelování (350)
- lepší efekty krve
- lepší textury
- fallout interface
a nějaké další možná. Určitě ale zkusím další, které jsou v tomto packu.
Kontaktní údaje