.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Drog
Text: Kharkov: Hru hraji na nejtěžší obtížnosti, a snažím se ji hrát plně roleplay, což znamená - proč by se má postava měla vydávat do WDC dokud ji k tomu nic nemotivuje ?
Původní Fallouty možná nebyly survival, ale ti lidé co na nich makali si byli rovněž vědomi jak funguje pravidlo všeho s mírou (kam ty věci dat, za jak dlouho a v jak vzdálenem městě si dovolit přidat rotačák, plamenomet apod.), což se o Falloutu 3 říct ani v nejmenším nedá, tady to ani v nejmenším neklape, a jedná se o přesný opak slova přežití.... Copak je normální abych po vyjití z vaultu narazil na psance z bratrsva, kterého vzápětí zabijí robot, a kterého chvíli na to obírám já o jeho energo zbroj, a o energetickou pušku, a to prosím pěkně né někde uprostřed pustiny, leč hned pod vaultem. A to ani nemluvíl o plamenometu, a raketometu u te praštěné dívčiny hned v megatonu, a nebo o nájezdnících, kteří používají baseballové pálky, zrezivělé nože, upilované brokovnice, a přitom bedny kolem nich jsou plné tak zajimavým zbožím a náboji, že kdyby se rozhodli to prodat, tak si dopřejí x energetických zbraní, či zbrojí - Bethesda pro tohle prostě nemá cit, a nebo se obavá, že kdyby hře předali trochu logiky, že by to masy pubertálních hráčů nerozchodili ...

Hru hraji na obtížnosti nejtěžší, a nosím obyčejnou koženou zbroj, a jedna z použivaných zbraní je bojová brokovnice. Jak je možné, že takhle oděný mohu na desátem levlu naběhnout na dva bruty, z toho jeden používá utočnou pušku, a pozor, ten druhý rotační kulomet, a udělat s nimi krátký proces ?!! Šest ran a supermutant s rotačakem kaput, šest ran, za které on po mě vystřílí nejméně sto ! Hádej co by se v původních falloutech stalo ( a to i na nejlehčí obtížnost ) kdyby po prvním kole, a po vystřelení prvních dvou broků, muťák ještě žil ? Je snad tohle normální ?

Ne není, a právě proto jsem vděčný, že existuji lidé, kteří chtěji hru přiblížit původním Falloutum, a pro nás, kteří tomu nerozumíme, dokáži vybrat to nejlepší. Samozřejmě existují i špatné modpacky, ale tenhle mezi ně zatím rozhodně nepatří.

Kontaktní údaje