.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Moonfear:
:D teď jsi krásně předvedl, že vůbec nevíš co je to RPG!
FPS může být současně RPG!
FPS je označení pro hry, které vidíme z prvního pohledu. Neříká to nic o náplni nebo smyslu hry.
RPG je označení pro Role Playing Game - hry, které ti umožní takový rozsah možností vykonávaných akci, že můžeš v rámci požností \"hrát a vžít se do role své postavy a činit tak rozhodnutí, která by udělala tvá postava\".
Co z toho plyne? RPG může být klidně FPS, pokud bude obsahovat to co jsem vyjmenoval, může být klidně z třetího pohledu nebo klidně izometrického.
RPG JE HRANÍ ROLE!!! Vygoogluj si to. Bohužel tu nadáváš na konzolisty ale očividně sám nevíš jak takové hry hrát a poze se snašíš mít namaxovanou postavu, nej zbraně ale jaké uděláš rozhoduntí v rámci příběhu tě nezajímá, stejně jako nerozmýšlíš důsledky svých činů či nepřemýšlíš jak by se tvá postvava v takové situaci rozhodla.
TO JE RPG. RPG NEJSOU NĚJAKÉ TABULKY A HODNOTY POSTAV!!! (většinou bývají součastí, ale není to podstata RPG)

Čili to jsme si doufám vjasnili. Pokud ti to tvůj mozek stále nebere, počti s itřeba tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Hra_na_hrdiny

A ohledně těch konzolistů. Jenom mě to nech ujasnit ok? Čili ty říkáš, že jakýkoliv člověk, co jsi koupil konzoli a hraje na ni, je verbeš? :) Čili všicni ti lidé, o kterých nemáš ani potuchy co dělají, jakou mají povahu atd. To je verbeš? :) Chlapče. Ty jsi velice zahleděný sobec s předsudky. A velkými. To nepotřebuje další komentář, pokud si toto vážně myslíš.

A na závěr další omílaná věc pořád dokola - fallouty jsem hrál, 2ku několikrát. Na Baldrus Gate se právě dívám na policy, na oba díly včeteně datadisku, Mass Effect byl jeden z mých nejlepších herních zážitků. Tyto hry jsem hrál a já tedy vím co je to RPG!

Ano, fallout má svou histori. Nikdo mu ji nebere. ALe přesně jsi to řekl. JE TO HISTORIE! Jdeme dál. Konzole nebo PC jsou jen blbé platformy. PC ti neudělá ze špatné hry dobrou a naopak. Dobrá hra může být na PC tak na konzoli. Nechápu že máš takové předsudky a cokoli s konzolemi považuješ za špatné. Šílenost.

Sám konzoli nemám a nehodlám si ji ani kupovat, ale nechápu proč na ně házet špínu. Pro spoustu lidí má svůj přínost
Kontaktní údaje