.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Moonfear: :D tak ty me osočuješ že srovnávám F3 s původními fallouty :D:D:D:D:D:D ale dyť přesně na tomto faktru ho kritizujete vy :D:D:D Toto je tada fakt extémně vtipný
Když ty kritizuješ F3 kvůli rozdílům oproti F2 - je t odobře
Když já obhájím F3 kvůli rozdílům oproti F2 - je to špatně

Fallout 3 prsotě hraju už několik desítek hodin, mapa odhalená z 30%, skvěle se bavím, skvělá atmosféra etc. Proč bych měl brát v uvahu nějaké problémy zahořklých fandů a kazit si tak hraní? :) je to na hlavu postavené. Když se ti to nelíbí, tak to nehrej. Já se skvěle bavím. Tvůje mínus, že ty ne.

Obtížnost soubojů - jakříkám, hraji na hard, zabít supermutanta pokud se mi nepovedenějakej kritickej zásah spotřebuje i několik dávek z činské utočné do hlavy, nejsem idiot abych s pistolkou poskakoval okolo mutanta. Co je to proboha za RPG chování??? nehledě na to že sem ještě nenarazil na nepřátele, který by mě při pobíhání netrefil.

Čili si pobíhejte s pistolkou, stříletjte si supermutantny a po každém souboji sežerte 5 stimpacků (sem zvedavj jak dlouho to takto na hard zvládnete) a nás normální co si hru vychutnáváme nechte na pokoji. My nemůžeme za vaše mindráky z 10 let staré hry. Vlastně pořádne nechápu, co je cílem vašich argumentací. Přesvědčit všechny aby nás to nebavilo a nehráli jsme to?

Zajímavé jetaky třeba to, jak Bethesda myslela na podporu modů. Všichni se tu dušujete až někdo udělá mod co z theo udělá pravého fallouta, ale ještě sem neslyšel pochvalu na bethesdu, že něco takového navíc udělala. Bez teho by se vám to modovalo asitak dobře, jako původní fallouty.
Kontaktní údaje