.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Hmm
Text: 8/10

Tak tuhle hru muzu prohlasit za nejnudnejsi za celou dobu hrani(ono se mozna najde jeste par titulu), ale musim uznat svet je vymodelovan opravdu perfektne.

RPG jako prominte jsou tam prvky rpg ale naprosto ubohe jsou jen na ozdobu. Nekoho mozna bude hra bavit proc ne, kdyz si vymazu vzpominky na F1,2 a vypnu absolutne mozek, tak me to bude bavit taky. Cernej humor tu chyby, je to proste udelane na vydelavani penez, a ne pro nas hrace. Podobnych her jako je ted fallout 3 je strasne moc a jeste k tomu maji solidnejsi zaklad nez tahle sracka.

3D kabat no jo tak musi to jit nejak dopredu, ale vemte si napriklad diablo 3 co ma vyjit taky je tam novej 3d kabat a poznate ze je to diablo, coz u tohohle propadaku nemuzete ani rict ze poznavate fallout dat tomu jinej nazev ani nevite ze hrajete pokracovani (ma to nazev fallout3 takze je to pro me pokracovani) velmi uspesnych her(teda az na pip boy a stejnej oblek z falloutu jen s jinym cislem na zadech)

Kdyz uz nekdo nesnasi kritiku na tenhle odpad at ji necte nikdo vas do toho nenuti. Pokud vas sere to ze se do tehle hry nekdo oprel a porovnava ji s nekterym z predchozich dilu, tak asi proto ze se to musi porovnavat kdyz to ma nazev fallout 3 a ma to byt pokracovani(takhle se porovnavaji filmy, auta a jine veci)
S autorem kritiky souhlasim az na nejake malickosti

mr.j no ano rikali ze to ma byt uplne neco noveho a nema to byt prime pokracovani fallout serie, ale proc teda to nese nazev fallout 3 a ne fallout neco ? proc to je takova sracka kdyz tato firma umi daleko kvalitnejsi hry? proc vubec to ma koupene prava na fallout, kdyz ve skutecnosti nikdo z nich nechtel delat nic co by hrace pobavilo jako kterejkoliv titul pred timhle ? tady slo jen o to navnadit co nejvice hracu na nazev a pak do toho nedat absolutne zadnou snahu o zabavu. Tohle bylo jen vytvoreno za ucelem zisku z nazvu nemohu si pomoc, ale me to tak prijde. Hlavni Q je dodelanej za par hodin jo to uz tak je u hodne her co se da delat, ale aby clovek bral i vedlejsi q a mel to nejpozdeji do tydne dohrane a vrazil do toho 900-1200kc a jeste se jedna o Ackovy titul, tak promin ale to je podle me jen a jen zlodejna.( ikdyz nikdo nikoho nenutil aby si to kupoval, ale kdo hral dily predtim a bavilo ho to, tak si stoprocentne sezene i novej dil)

No tak kdo chce zahrajte si to, mozna vas to bude bavit to vam nikdo neveme, ale kdo hral prvni dily tak radsi ruce pryc je to slaba hra, ktera vas jen uchvati prostredim, grafikou, ale to je tak vse co vam muze nabidnout.
Kontaktní údaje