.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Del
Text: Kdo chce hutnou atmosféru, adrenalinovou akci a vraždění zmutovaných příšer, sáhne po Falloutu 3. Koho boj neláká a chce si užít propracované postavy a dialogy, pro toho je lepší Fallout 1 nebo 2.

Mě osobně jsou propracované dialogy a ekonomický model vcelku u prdele, takže se mi Fallout 3 líbí ze všech dílů nejvíc. Kecáním jsem ve hře strávil minimum času (i to minimum mi stačilo, postapo upíři, to Bethesda šlápla pěkně vedle). Jediné co mi dost vadilo bylo zjednodušení RPG prvků, ale abych pravdu řek\' tak mi ani systém původních Falloutů nepřišel nijak ideální (Agility například byla naprostá nutnost, Charisma úplně na hovno).

Celkově mě tedy F3 bavil, ale v jednom musím s autorem článku souhlasit - a to s tím, že VATS systém je totální kravina a prachsprosté cheatování. Za použití VATS dokáže hrát Fallouta 3 i retard po lobotomii, hra prostě střílí za vás. Jestli to takhle půjde dál tak se za chvíli hry budou hrát samy.

Jo a malý detail, než začnete hrát, nastavte obtížnost hry na very hard, very hard je u Fallouta 3 to samé co normal u jiných her.
Kontaktní údaje