.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: r_o_s
Text: Recenze nic moc :)
Je vidět že někdo nepronikl do tajů hry a hned ji smetl ze stolu.
Co se týče toho, jak se tu psalo o tom, že v RPG se nemá postava podsouvat, ale má si ji člověk vybrat sám.... Jak by asi vypadalo, když by člověk hrál nějaké (příklad) RPG Star Wars a vybral by si jako postavu neandrtálského lovce. Šlo by to? Vypadalo by to dobře? To by byla přece hloupost. Každá hra je někam zasazena a tam si člověk musí vybrat.

Dále tím, že recenzent tak rychle hru smetl ze stolu přišel o další věci jako je jednoduché zadání zbraní či jiných věci do rychlé volby. Vůbec se nepídil jak jít na level vyšší než 20 atd. atd. atd.

Osobně jsem nějaké ty RPG na pc hrál, Diablo a Fallout, to jsou favorité. Dle mého názoru je Fallout 3 pěkné pokračování dvojky. Udělat třetí díl ve stylu dvojky, tak si jej užije jen slabá komunita lidí. Hra by pak musel stát 8 litrů a málokdo by si ji koupil. Dnes prostě frčí FPS a je to, frčí PS3, Xbox atd. proto se hra dala i na konzoly....každá firma se musí řídit trhem a poptávkou a ne tím, co chce 1 z deseti co se nemůže vyhrabat z minulosti.
Mne osobně Fallout 3 nadchl, koupil jsme si proto i vydání se všemi datadisky a nemůžu si jej vynachválit. Mám rád hry s delším herním časem, proto hraji vždy na nejtěžší obtížnost apod.

Ještě poslední myšlenka co jsem si všiml že tu možná zde někdo nepochopil. Ve hrách se nikdy nectila nějaká tradice. Hry se vyvíjí proto aby si ty firmy vydělaly, aby mě přiměly si koupit hru. Zaplatit jim za jejich úsilí, dát jim možnost mít zisk, který se dá investovat do dalšího projektu.

Fallout 3 se dle mého docela dost povedl :)) snad se tak povede i Diablo 3 :)
Kontaktní údaje