.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Jat Laham
Text: No já popravdě recenze prakticky nečtu, jelikož si umím udělat vlastní názor, že... A vůbec nejsem nějaký HC pařan což mi taky nedává právo moc hodnotit.

Každopádně mi jde spíš o to, že ostatní recenzenti nejspíš nefabulují o tom jak do čeho zasahoval marketing a produkce apod. Co to je vůbec za nesmysl, že do něčeho nezasahuje produkce a marketing. Copak Vávra popírá smysl marketingu jako takového? Nebere snad při návrhu hry v potaz ekonomické hledisko? Pokud ano tak sám sebe v článku označuje za \"pakáž\" a jeho další hra je odsouzena k tomu jít do \"kytek\". Stejně tak se většina recenzentů zřejmě nepouští do hodnocení něčí kariéry.

Popravdě odteď začnu sledovat novinky o nové Mafii a pak mu s radostí napíšu rozhořčený email o tom, že vytvořil \"výblitek\" a \"šmejd\" a pochybná Mafie 1 byla smutným \"vrcholem jeho kariéry\". Jistě ho to bude trápit tolik jako zmiňovaného producenta, kterému psal ten sprostý email.

Nemusím mít ani dokončené studium psychologie, aby mi bylo jasné, že ten člověk prostě něco velice těžko nese a měl by se s tím vyrovnat dřív, než začne ze své ne zrovna pevné pozice plivat na vše okolo sebe.
Kontaktní údaje