.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Jat Laham
Text: Abych to uvedl na správnou míru - nehovořil jsem tu o Falloutu. Také bych k němu měl řadu výhrad (kromě zmíněných hlavně k ústupkům v ovládání směrem ke konzolím), ale nebudu za ně domněle vinit produkci. Bez finančního zajištění by ani takový \"výbliket\" nemohl vzniknout. Stejně tak jako by nebyl vidět bez pořádného marketingu (všiml si vůbec někdo té masivní bannerové kampaně po celém světě?).

Mafii jsem hrál když vyšla. Dohrál jsem ji, ale kromě vzpomínky na frustrující závod, který byl tuším opravován patchem, ve mě nic nezanechala. V té době tuším bylo konkurencí tuším opravdu jen GTA a jsem si jist, že to mě bavilo víc. Dnes uvidíme jak nejlepší český game designer a mozek, který vymyslel dokonce i model zatýkání, uspěje v multiplatformní konkurenci různých Mercenaries, Just Causů a GTA4 (určitě jsou další desítky her, ale jak jsem řekl - až tak to nesleduji).

A ty řeči o reálnosti her mě obtěžují, vždyť hlavní faktorem je hratelnost, resp. zábavnost titulu. Vrcholem pak je pokud samozvaný děda vševěda rozhodne, že vagónové soupravy budoucnosti nebudou schopné ostřeji zatáčet ;) To už snad přeháníte, ne?
Kontaktní údaje