.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: RockStar
Text: 2: Jat Laham
Tak s tou školou promiň, jelikož to bylo ode mě neslušné, jelikož jsem si chtěl rýpnout, protože já bych jí chtěl studovat a místo toho sem zakysnul na čvut. A při první zmínce jsem se toho chytil:) Jako ty cizí slova mi nevadili, mám je taky rád. Slovník cizích slov jedna z mých oblíbených knížek:)

Tak s těmi penězi to je jasné... Njn v dnešní době kdo má prachy je král, dělají se tím školy, dělá se tím kariéra, dělá se tím budoucnost. Bohužel je to tak ale špatně! Aspoň podle mě. (Proč to nemůže být tak jak by to chtěl je na dlouho a dost off topic.)

K tomu Far Cry... Jednu zajímavost bych měl. Když vyšlo FC tak jsme zrovna dělali LAN party. No a kamarád který v té době měl dobrý internet to stáhl s warezu a nám poskytl, tak tomu to na pc nešlo:D No a my (3) ostatní jsme hráli MultiPlayer do noci jak pobláznění. Na MultiPlayer je to fakt bomba. A nejlepší na tom bylo to, že jsme mu řekli, že to budem hrát jenom chvíli a on se mezitím šel koukat na pořad Peříčko, vážně v té době ho ještě dávali. No, ale jelikož u toho usnul (byl to asi velice zábavný pořad), tak sme to hráli opravdu mooooc dlouho.

Uwe Bolla jsem zvolil umyslně proto, že je hodně známý. Kdybych řekl třeba Brett Ratner. Nevím jestli by jsi ho znal. No jak říkám, film tím není tak poznamenaný. A tvůrcům nechavají dost volnou ruku. Tam je to spíš, dostaneš tolik a tolik nebo tam jde o to jaký to bude mít rating viz. Zack and Miri Make a Porno od Kevina Smithe.

Diablo určitě legenda je... Resident Evil určitě taky ale ten starý ne RE4 (a RE5) to je podle mě nehoráznost. Ale já myslel z poslední doby od roku 2005. Pro mě je třeba největší srdcovka hra Giants: Citizen Kabuto. Zrovna její tvůrci dělali hry, které nebyly pro masy takže teď dělají nějaké béčka na PSP. (P.S. Far Cry 2 je o dost lepší jak F3, a když se to veme kolem a kolem jsou si ty hry dost podobné, jen v jiném světě. FC má krásné animace těch pohybů rukou, když něco předáváš, otvíráš, opravuješ.... Ale F3 jsem málem spadl ze židle když jsem viděl předání Pit Boye. ze správcovi ruky to najednou zmizí (takovým tím seknutím) a hle máte to na ruce. A to je prosím rok 2008. Kdyby tohle bylo ve FC tak by si to krásně vzal nasadil na ruku, to by byla paráda...)

Jiná doba je... Ale je to škoda, třeba mi strašně vadí jak mizí papírové časopisy, všude jen slyším internet internet, už to pro mě není radost se připojit jako dřív na Dial-Upu. To byli časy když byla na všechno dema a já čekal nadržený na další číslo časopisu a budu si moct zahrát ty dema, kdy si sednu do křesla přečtu si ten plátek tam i nazpátek. Možná, že to tak vypadá jen kvůli tomu, že si idealizuju dětctví. Možná taky ne....


Kontaktní údaje