.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Dan Vavra
Text: Vsem lidem co nedokazi ustat kritiku a tak sami kritizuji (a dost casto jeste horsim zpusobem nez ten co se jim nelibi). Neustale mi podsouvate neco, co neni pravda a vubec jsem to nenapsal. Nejsnazsi zpusob, jak ocernit nekoho je hledat jeho motivy a vyrabet nejaky jeho obskurni psychologicky profil. Takze ja jsem zrejme zakomplexovany, exhibicionisticky blbecek, kdyz jsem si dovolil napsat co si myslim a navic si to vubec nemyslim, napsal jsem naschavl neco uplne jineho abych se zviditelnil :) Vyborna dedukce :) Co nma asi tak clovek ze zviditelneni, kdyz ho po nem pulka lidi nesnasi?

A k tomu falloutu. Fallout 3 me bavil, protoze je to Fallout. Bethesda prevzala principy na kterych staly predchozi dily a ty principy a svet proste skvele funguji porad. To co ale Bethesda dodala z vlastni hlavy uz je o dost slabsi. Neco se da prekousnout, neco ne.

Pravdou je, ze je to opravdu nejlepsi RPG 2008, bohiuzel, mohlo byt jeste asi tak o 300% lepsi, kdyby ho delal Tim Cain a spol. Jenze nedelal...
Kontaktní údaje