.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: moonfear
Text: toxare, ale ty questy co jsi vyjmenoval aspoň dávají nějaký smysl, a byly to questy na dokreslení sitace

prosťáček torr který NEVÍ co mu zabíjí brahmíny, a nemusím ti připomínat, že v tom měli prsty bratři dantonové, kteří potažmo byli mafií klamathu ;)

zmapuj okolí gecka - si děláš srandu ne ? Lynnete jako despotická vládkyně vault city, a její stráže, mi příjde celkem logické, že chtějí zmapovat prostor okolo jaderné elektrárny navíc obývané ghouly, kterážto pro ně představuje potencionální nebezpečí, víš o tom, že i armády používají před bojem průzkum ?

kniha pro becky - a to nemůže někdo chcít svou oblíbenou knihu ? pořád je ten quest smysluplnější než zneškodnění ATOMOVÉ BOMBY JEN SE SKILLEM VÝBUŠNIN NA 25, a rozhodně jsem za takto jednoduchý quest nedostal vlastní bydlení a nehynoucí slávu megatonu

přidej dříví do destilačky - četl jsi vůbec texty rozhovorů ? hrál jsi vůbec fallout 2?

alkohol barmance - a víš o tom, že ve vault city vládne prohibice? mi to příjde celkem logické a normální, že barman shání i nějaký skutečný alkohol pro svůj podpultový prodej, navíc jako barman(ka) vyrůstající ve vault city pravděpodobně nemá schopnosti přežít v divočině natož najít jiná obydlená místa a ten alkohol si sehnat. Pořád je to logičtější než když jde malej capart od megatonu až do rivet city sám a bez úhony když na hráče každou chvíli útočí supermutanti a kdo ví co ještě (nevím jak se jmenoval, je to quest kousek od super duper martu, ten s těmi mravenci)

Možná jsi se snažil vypíchnout trapné questy, ale pleteš si pojem a průjem, to co jsi vypsal byly JEDNODUCHÉ questy, ale logické a zapadající do daného prostředí, což se o questech F3 nedá říct.

Kdybych si nenainstaloval F1 a F2 na sprvení chutí, možná bych se dokopal i dalšímu zahrání F3 abych vypíchl questy které jsou \"mimo mísu\"
Kontaktní údaje