.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Moonfear
Text: to netvrdím ani já, ty jsi tady začal s tím, že F3 má propracované questy.

Na každý \"dobrý\" quest z F3 ti jsem schopen najít tři jiné questy s F2 které jsou mnohem lépe zpracované.

Už jsem to tady někde psal ale:

Hlavní linie F3 - méně než 10 sekcí /questů, když vynechám nelogičnost jako je vběhnutí v powerarmoru, nadopovaný rad-x a stejně chcípnu oproti bezproblémovému životu s 999 rady v těle během hraní když jsme u té logiky, tak hlavní linie je příběhově slabá v porovnání s předchozími díly.

1 quest od morie - 9 samostatných celků, asi jediná zajímavá věc na F3

vedlejší questy - cca 10 vedlejších questů, mezi něž patří vtipy jako deaktivace atomovky s výbušninama na 25 hotový během 30s s naprosto neadekvátní odměnou, nebo big trouble in big town a jeho závěr - zabij 4 mutanty. Nebo mám připomenout haroldův quest ? prostřílej se k srdci a vyber si jednu z tří možností ?

Freeform questy - do teď jsem nepochopil co je tím myšleno, možná jsem na ně narazil možná ne (doufám že tím není myšleno sbírání scrapu, knih a jiných věcí za účelem následného odevzdání výměnou za peníze), kterých je taky cca 10

Za domácí úkol mi tady sepiš questy z F1 (deset let stará hra, vývoj je dnes někde úplně jinde, takže dnešní questy jsou lepší, propracovanější a je jich aspoń o pár více), F2 po tobě žádat nemůžu, oba víme že je jich tam mnohonásobně více.
Kontaktní údaje