.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Smejki
Text: přispěvatele do minulé ankety bych rozdělil do několika skupin:

Skupina A: Pamětníci, kteří dodnes F1a2 hrají a mají velké nároky na kvalitu (co se RPG týče). Nestačí jim jen grafika, atmosféra spálené krajiny, frenetická akce, šílené a mnohdy krásně úchylné questy. Tito většinou také tento vault znají velmi pravidelně navštěvují. A jsou nespokojení. Proto také hlasovali mezi prvními a NE mělo 61%. Ovšem ti již vícekrát hlasovat nemohli a nespokojenci (jak říká Toxar) došli.

Skupina B:Také patří mezi pamětníky a jsou místními stálicemi. Ovšem na F3 mají jiné požadavky. Grafika je uchvacuje, akce jim voní, a zkoumat co vývojáři vymysleli za qesty je baví. Komplexnost světa berou jako možná vítanou avšak nepotřebnou věc. která jen zbytečně odtahuje od srandy. Ti hlasovali ANOa též takřka okamžitě. Jejich zastoupení bude cca těch zmíněných 31%.

Skupina C: První povrchňátka. Hráli staré díly, ale většina je nedohrála. Vault navšívili náhodně anebo po dlouhé době. Na starých dílech jim vadilo technické zpracování, dlouhé rozhovory... Naopak se jim líbila drsnost, krvavé souboje . Mají rádi jednoduchost, neotřelost, modernost je pro ně +. Hlasovali ANO. Přicházeli během celého trvání ankety a zvedali množtsví kladných odpovědí. Patří do skupiny, která se schopna srovnávat FarCry2 a F3
viz. http://www.youtube.com/watch?v=Oz46fNugjNU

Skupina D: Druhá povrchňátka. Nemuseli hrát staré díly, ale mají rádi RPG. Mají rádi kvalitu a pořádný druhý plán. Do vaultu též přicházeli po celou dobu trvání ankety a hlasovali většinou NE. Ovšem evidentně jich je méně než povrchňátek prvního typu, protože ANO, jak víme, rostlo.

Skupina E: Povrchňátka třetího typu. Obsahuje Casual hráče a vyznavače pravdivosti \"PR prohlášení\". F1a2 pravděpodobně ani neznají. U F3 si užili kopu srandy a zabloudili náhodně k nám do vaultu a hlasovali ANO, pač F3 je přece taková prča. Též jsou schopni s klidem poslouchat výše zmíněné video.

Skupina F: nehráli F1a2 ani F3. Bud hlasovali nevím, nebo jsou zkrtátka plivači a hlasovali NE a nebo se podívali na YouTube a ofiko recenze a dali ANO, protože to prostě z videí stačí.
Kontaktní údaje