.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: smejki - to Togenau
Text: Především bych ti rád poděkoval, žes mě donutil se nad sebou zamyslet a zase se jednou poznat. A musím uznat, že máš pravdu. Zcela nepokrytě se snažím ze všech sil vyniknout a nezapadnout mezi normální lidi, kteří umějí být akorát nasraní, nadávat na šéfa v práci, nadávat na politiku aspoň jednou týdně nad pivem nevalné kvality, kupovat si na dluh věci, na které neumějí vydělat, zabíjet ve svých dětech veškerou snahu býti lepšími, svádět vlastní zpackaný život na jiné lidi a na systém, mít plnou hubu planých keců, ničit sny druhých a konzumovat škvár a větší radost mít ze sousedovy soušky namísto vlastního květu. Jsem tak trochu staromilec a elitář žijící v přesvědčení, že život si řídíme sami. A to je vážně to poslední za co bych se měl stydět.

Dále ti musím poděkovat, za to, že jsem si díky tobě znovu přečetl vlastní článek. Musím totiž uznat, že některé věty mohou vyznít negativně (jako bych jen nabádal k opravování chyb ve hře). To je ovšem mýlka. Každý mod něco upravuje/přidává a tak se hodí popsat, jaké změny přináší.

Pokud bys chtěl vážně dopodrobna vědět jaký mám názor na F3 přečti si, prosím, moji recenzi <a href=\"http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=fallout3/hracske_recenze&id=smejki\" target=\"_blank\">zde</a>. Nemyslím, že si zasloužím být považován za F3 hatera. Technická stránka F3 je vážně to poslední, co by Faloutímu světu nějak ubližovalo. Takže tvou poznámku (2d a 800x600) raději v mžiku zapomínám, abych tě nemusel považovat za pitomce.

Teď mě jen mrzí, že si už nepamatuji, kdo vyslovil následující větu:\"Jestliže do Vás někdo kope, znamená to, že stojíte vepředu\". A abych se přiznal. Nečekal jsem, to může přijít tak brzy. Paradoxně jsem tomu rád.

Přeji ti šťastné svátky a skvělý následující život.

Smejki
Kontaktní údaje