.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: CriTCalH
Text: Já jsem ghoulí antipatisty nechal sice vyvraždit, ale svědomí jsem si v TPT částečně očistil. Původně jsem totiž přišel do TPT s tím, že splním quest pro Crowlyho, který mi dal za úkol Tenpennyho zabít. Takhle zemřel Tenpenny rukou ghoulů a já jsem splnil úkol, aniž bych musel někoho zabíjet sám.
Nabízí se zde otázka, zda jak v dnešním světě plném nespravedlnosti, ironie a sarkasmu a navíc v jeho postapokalyptické verzi, kdy si každý chrání hlavně svůj kejhák, má smysl uvažovat, zda ten nebo onen čin byl spravedlivý nebo v souladu s karmou. Docela by mne zajímalo, jak by ti, kteří označují quest v TPT za nesmyslný, reagovali ve skutečnosti a zda by jejich řešení problému bylo opravdu tak čisté a mírumilovné.
Osobně hraji Fallout ve stylu \"přežij a nech přežít\", ale klidně se občas uchýlím k něčemu, s čím sice úplně nesouhlasím, ale co mi přinese určitou výhodu - jako že splněná část questu pro Crowleyho a darovaná ghoulí maska (díky níž nemusím řešit každého ghoula v kanále) rozhodně nejsou k zahození :-)
Kontaktní údaje