.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: to smejki: To, co je v F3 mi dokonale stačí. A stačit by to mělo každému soudnému člověku. Podle mě by většina věcí byla na škodu věci.
Rozsáhlé dialogy: to mě na F2 vždycky s**lo, že jsem ty dvoustránkové monology musel číst, abych se dostal dál. Jsem pro přiměřené dialogy, a ty v F3 jsou. U mě vítězství F3.
Do hloubky propracované vztahy: Nevšiml jsem si, že by v F2 byly nějak zvlášť propracované, ale máš pravdu, možná se postavy v F3 od sebe moc distancují. Ale to bývá ve všech hrách. Vítězství F2.
Dechberoucí příběh: Je dobrý dokud se něco děje. V F2 byl neskutečně rozahaný a v F3 za moc nestojí, ale pořád se něco děje. Plichta.
Svět: Proti světu F3 nic nemám, je jen menší. Přečsto vítězství F2
Postavy (sympatie/antipatie): I v F3 jsem měl k některým postavám vyloženě odpor (můj vlastní otec) a jiné jsem měl fakt rád (megatonský šerif, Lyonsová). Takže kde je rozdíl? Plichta.
Smysluplné questy: SMYSLUPLNOST tu možná není, ale jsou poměrně zábavné. Přesto dobrá, dáme bodík F2.
Adrenalin: Bitvy v F2 byly chvílemi až neskutečně nudné a expy lezly nahoru velice pomalu a to nemluvím o málokdy získávaných percích. F3 je řešena podstatně rychleji a tudíž pro mě zábavněji. Vítězství F3.

Pro mě totální plichta, takže nevidím, proč by měl být F3 špatný nástupce. Přiznej, že ti vadí jen to, že to není izometrická tahovka. Přiznej! PŘIZNEJ!
P.S. Sorry za tu část s přiznáváním, včera jsem se mrknul na \"Kladivo na čarodjěnice\"
Kontaktní údaje