.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Bourne
Text: 2Bill a ostatní nespokojení s f3
Respektuju tvůj(váš) názor , ale můžeme být rádi že fallout je takový jaký je... představ si že by udělali horší odvar PSdvojkovýho F:BoS...
Lockpick je na hře jednou ze skvělých miniher , stejně jako hacking (u žádné hry mně tyto aktivity nebavily tak jako u f3 a to jsou kandidáty Gothic 1-3(už slyšim retardy jak mi řikaj že tam neni hacking , samozřejmě je zde myšlen jen lockpick) , Vampire : The Masquerade Bloodlines, Thief (a zde je co říci , Lockpick (retardi s námitkama na hacking , zde je myšleno to samé jako u Gothicu) zde byl velice zdařilý) a Splinter Cell od jedničky po Pandora Tommorow)
Hudební stránka hry je velice zdařilá , ikdyž je doblba-opakující-se tak pustinu velice skvěle podbarvuje hudba , stejně jako technické budovy , nebo jeskyně. Hudba je opravdu jednou ze silných stránek hry.
Další plus je že Bethy zde nezapomněla zařadit styl 50.-60. let , tudíž je následován odkaz jedničky a dvojky. Styl 50.-60. let se velice zdařil i designově , ať se počítá předválečné oblečení ( tentokrát pro retardy kteří chtějí namítat nájezdnickou zbrojí , mluvím o předválečném oblečení a ne o zbrojích , tzn. klasické kalhoty , košile , obleky ... nepočítejte energozbroje , kovové zbroje , bojové zbroje ...). PipBoy je skvěle vypracován. Washington je skvěle vypracován , zkus si sám vytvořit např. v Valve Hammer Editoru mapu rázu Vault 101 , který neni ruinou. Pak něco povídej o tom jak je Megatuna hnusná. Vzpomeňte si na Mad Maxe 3 a Bartertown nebo na Waterworld a Atoly. Na výstavbu megatuny bylo skoro 150 let (200 když bys dělal město pro ghouly) a dle mně umocňuje postapo stránku hry (na úkor racionální stránky ). Dle mně je zde správně nakonfigurován poměr depresivnosti prostředí s předválečnou idilkou a atmosférou Emerickejch 50\'s-60\'s ;).
A jsme-li už u následovnictví F1-F2-F3 , v F3 se objeví nejen Dogmeat ale budete-li hledat tak naleznete i všemi milovaného Harolda. Bohužel ztratil ten svůj vtip a stromeček na hlavě se mu trochu zvětší (SPOILER : Hledejte Oázu , severní část mapy). Questů je dostatek a jsou zábavné a neopakující se (např. pátrání po Androidovi se zvrtne v opravdu zábavný quest) a side-questy dle mě sem tam převýší kvalitu main-questu (pro retardy kteří chtějí namítat že příběh je na ****** , vyližte si to co dosadíte za hvězdičky , příběh je zdařený a v Beth nemůžou za to že byl v F1 a F2 mnohem lepší.)
A co se VATS týče , pamatuju jaký bylo povzdvyžení nejen ve VŠB že F3 chce Beth udělat jako 1stPS a V.A.T.S. jsem obhájil už u kritiky Power of Atom. Ikdyž připomíná Beta Verzi nějáké utilitky pro 1stPS hry , nikdo tě nenutí jej používat. Já osobně jej využívám neustále jelikož hraji za snipera a trefit mirelurka přes 150m přesně do hlavy je pěkně těžký jen tak , obzvlášť když sebou hejbe. Ve VATS mam třeba 42% , šlehnu si Jet a Quatnum a mam tři pokusy. a Pak jenom sleduju jak se Mirelurčí hlava rozprskává.
Jediné co F3 mohu vytknout co mně opravdu se*e je ,bohužel problém na mé straně, a tím je neustálá padavost hry. Pokud jste to někdo něják vyřešili , řekněte mi pls. Po 20-30 minutách hry mi hra spadne , občas do VGA režimu a hodí mi to líbezné (pro retardy - ironie) MS Neodesílat okýnko. Vyzkoušel jsem nastavení u kodeků FFShow nebo jak se to menuje a 1.0.0.15 CZ patch.
No , já snad řekl vše a pomocí pár závorek a znaků jsem se vyhnul i rejpalům kteří pozorují každé mé slovo , každý můj krok a každý můj čin. Prostě Fallout 3 splnil má očekávání , jsem rád že to kluci bethesdí nepokazili (retardi zahrajte si PS2 F:BoS) a vydali , ikdyž semtam průměrnouavšak celkově povedenou hru která se pyšní tímto legendárním názvem. Ovšem v mém srdci nedosáhla takových kvalit jako F1. Tomu vytknu jen nedodělaný quest se špehem a zavržení frakce Zmijí. Štastný nový rok vám všem.
Kontaktní údaje