.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Armyboy
Text: S tou finanční podporou to není zase až tak špatný nápad jak tady už navrhl Necromancker, v dnešní době mě připadá nejrozumnější a nejvíc \"user friendly\" forma darovací DMS, mobil má dnes každý a poslat darovací SMS zvládne i týpek s IQ 80 takže pak by se podle mě hezky ukázalo jak moc je Fallout komunita opravdu komunitou a kolik lidí má opravdu zájem aby tato hra někdy dospěla k finálnímu vydání.
Takto to má pořešené např. fórum Viry.cz kde když máte problém a místní komunita vám pomůže tak jako projev vděčnosti můžete poděkovat touto formou což jsem využil a byl jsem mile překvapen kolik lidí včetně šéfa stránek, nebo spíše šéfky :-) spolu s nejužším vedením mě děkovalo a bylo vidět že je můj dar těší a že si ho váží - a přitom šlo jen o blbých 30 korun!!!
A je to tak že 27 kaček jde na stránky a 3 kačky operátorovi což mě v dnešní době kdy nás každý okrádá jak vzteklej přijde jako ještě dost slušné.
Myslím že to stojí za úvahu a pro závistivé rýpaly kteří by určitě dříve nebo později začaly řvát \"Proč prachy, vždyť to přece dělají zadarmo tak na co prachy\" bych rád napsal, že by tyto peníze sloužily např. k pokrytí provozních nákladů neboť ty PC na který ta hra vzniká určitě nebyly zadarmo a ani miliardový ČEZ není tak hodný aby autorům této hry dodával milostivě elektřinu do jejich PC zdarma.
To je jen pár příkladů, chytré hlavičky určitě přijdou na další.
Tak a teď jsem zvědavý na vaše reakce, doufám že jsem tak odporné dlouhý příspěvek nepsal zbytečně :-).
Kontaktní údaje