.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ratmamahatma
Text: mi:
No WoW jsem nikdy nehrál.. hnusí se mi ta stylizace. Ale grafika Diabla 3 mi už připadá zcela ok. Z posledních obrázků je vidět, že si vzali k srdci celou tu kauzu o barevnosti hry a atmosféra podle mě docela přitvrdila. Sem rád, že se dneska ještě někdo stará o názory fanoušků. Iso pohled mám velice rád - hraju hodně RTSka a ruku na srdce, že u nich jiné pohledy dost pokulhávaj. U diabla to vnímám podobně. Absolutně dementuju jakákli tvrzení, že pohled z vlastních očí nebo přez rameno je jakkoli nadřazenej pohledu zvrchu. To je opravdu jako by jste řekli, že ich-forma je lepší než er-forma (dík pan Kasal :) ). V moderní literatuře má svoje místo oboje, nevim, proč by tomu mělo být u her jinak.
U toho Blizzardu je každopádně hned vidět, že chápou, co hru dělá dobrou. Když uveřejňují informace o Diablu 3 a StarCraftu 2 tak je to nejen o grafice apod. ale hlavně o příběhu, vyváženosti, systému hry. Od Todda se dozvíte leda, že budete moc házet atomovky na vybuchující auťáky a o tom, co przní s příběhem a systémem hry rači ani nemluví.
Bioshock sem hrál asi jenom dva večery a pak mě ty koridory a náročný nepřátele přestali bavit (když sem si zkoušel trochu hrát se schopnostma tak mi sežrali hlavu..) a ty nahrávky válející se všude po městě byly patetický. Takže u mě taky špatně.
Kontaktní údaje